Χόρεψε και στα πρωτοσέλιδα ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι οδηγεί την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε προς τον τίτλο στην La Liga... χορεύοντας και τα καταλανικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία μετά το 2-0 επί της Μπιλμπάο να ακολουθήσουν στο ρυθμό του μέσα από τα εντυπωσιακά πρωτοσέλιδά τους. Διαβάστε το story!

Χόρεψε και στα πρωτοσέλιδα ο Μέσι!

Είναι σε δαιμονιώδη φόρμα ο Λιονέλ Μέσι και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Όχι μόνο στα λαμπερά ματς του Champions League όπως για παράδειγμα σε αυτό απέναντι στην Τσέλσι όπου πέτυχε δύο γκολ και είχε μία ασίστ στο 3-0 επί των Λονδρέζων αλλά και σε αυτά του πρωταθλήματος.

Τελευταίο του θύμα ήταν η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η πρώην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να "καθαρίζει" το ματς κάνοντας το 2-0 στο ημίωρο και να πανηγυρίζει χορεύοντας μαζί με τους συμπαίκτες του.

Άλλο που δεν ήθελαν τα καταλανικά ΜΜΕ που "έστησαν" τα πρωτοσέλιδά τους εμπνευσμένα από το λίκνισμα του Μέσι. "Ο ρυθμός του πρωταθλητή" είναι ο τίτλος που επέλεξε η Mundo Deportivo έχοντας καρέ-καρέ το χορό του "Pulga" ενώ η έτερη καταλανική αθλητική εφημερίδα Sport αναφέρει: "Αυτό το πρωτάθλημα είναι ένας χορός".

Φυσικά σημαντικό ρόλο στα αποθεωτικά τους πρωτοσέλιδα, πέρα από τη νίκη της "Μπάρσα", έπαιξε και η ήττα της Ατλέτικο στο "Μαδριγάλ" από την Βιγιαρεάλ, που άφησε τους Μαδριλένους 11 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Βαλβέρδε με εννεά αγωνιστικές να απομένουν...

ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ (ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ) ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ:

Χόρεψε και στα πρωτοσέλιδα ο Μέσι!

Χόρεψε και στα πρωτοσέλιδα ο Μέσι!

Sport

News 24/7

24MEDIA NETWORK