"Χτυπάει" Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα έχει στο στόχαστρο της τον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ, Φελίπε Κουτίνιο. Στα 30.000.000 ευρώ οι οικονομικές απαιτήσεις των "κόκκινων". Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

"Χτυπάει" Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Φελίπε Κουτίνιο, σύμφωνα με σημερινό (05/10) δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "Sport".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου αποτελεί προτεραιότητα για τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι θεωρούν τον Βραζιλιάνο την ιδανικότερη περίπτωση. Το ενδιαφέρον δεν είναι καινούριο, αφού οι άνθρωποι της "Μπάρτσα" είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με αφορμή την υπόθεση του Αντάμα Τραορέ.

Τελικά, ο άσος από το Μάλι κατέληξε στην Άστον Βίλα, κι έτσι οι διαπραγματεύσεις έληξαν άδοξα. Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είχαν ζητήσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό δανεικό με οψιόν αγοράς, όμως οι "κόκκινοι" συζητούσαν μόνο την πώλησή του, έναντι 30.000.000 ευρώ.

Το κάκιστο ξεκίνημα της Λίβερπουλ σε συνάρτηση στη Premier League, σε συνάρτηση με την επιθυμία του Κουτίνιο να αγωνιστεί στο Champions League, αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Το περιβάλλον του 23χρονου άσου παραδέχεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους Καταλανούς, όμως τονίζει πως ο παίκτης είναι συγκεντρωμένους στους στόχους της αγγλικής ομάδας.

Παρόλα αυτά, ο Ιανουάριος προμηνύεται "καυτός" για την Μπαρτσελόνα, ενώ οι προσθήκες των Αρντά Τουράν και Αλέις Βιδάλ πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο την ισπανική ομάδα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK