Ζητάει 640 εκατ. ευρώ για να αφήσει την Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Νέο δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ανοιχτός σε προτάσεις, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Το ποσό που φέρεται να ζητάει ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι 640.000.000 ευρώ για εξαετές συμβόλαιο. Δείτε ομάδες μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Ζητάει 640 εκατ. ευρώ για να αφήσει την Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί για ακόμα μία μέρα πρωταγωνιστή στα βρετανικά ΜΜΕ. Αυτή τη φορά η εφημερίδα "Sun" έχει ως τίτλο στο πρωτοσέλιδό της: "Είμαι δικός σας για 640.000.000 ευρώ", αποκαλύπτοντας πως ο 27χρονος επιθετικός έχει τη διάθεση να ακούσει προτάσεις που αφορούν το μέλλον του μακριά από το "Καμπ Νόου", αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο "Λίο" φέρεται να ζητάει περίπου 640.000.000 ευρώ για εξαετές συμβόλαιο. Ένα αστρονομικό ποσό που μόνο ομάδες όπως η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν μπορούν -υπό προϋποθέσεις- να προσφέρουν. Παράλληλα, μαζί με τη ρήτρα αποδέσμευσης, που είναι 250.000.000 ευρώ, η συμφωνία μπορεί να φτάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει τα 900.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: "Ο Μέσι σκέφτεται να αφήσει την Μπαρτσελόνα. Έχει απηυδήσει με πολλά πράγματα στον σύλλογο και είναι δύσκολο να αντιστραφεί η κατάσταση".

Δείτε το πρωτοσέλιδα της αγγλικής εφημερίδας:

Ζητάει 640 εκατ. ευρώ για να αφήσει την Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Διαβάστε ακόμα:

Πρόταση μαμούθ της Τσέλσι για τον Μέσι

Ο άγριος τσακωμός Μέσι-Λουίς Ενρίκε και "πυροσβέστης" Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK