Ζητούν τη φυλάκιση του Μέσι οι δικαστικές Αρχές

Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει ο Λιονέλ Μέσι με τον πατέρα του, αφού οι δικαστικές Αρχές της Ισπανίας απέρριψαν την προσφυγή του και ζητούν να ενεργοποιηθεί η ποινή φυλάκισης 21 μηνών!

Ζητούν τη φυλάκιση του Μέσι οι δικαστικές Αρχές
messi

Η υπόθεση φοροδιαφυγής του Αργεντινού αστέρα της Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να κυλά υπέρ του. Μπορεί να πλήρωσε ένα... σκασμό χρήματα από αυτά που "έκρυψε" από την εφορία στην Ισπανία, τα αδικήματα του, ωστόσο, τον κυνηγούν ακόμα και είναι πιθανό να τον στείλουν πίσω από τα κάγκελα.

Σύμφωνα με την larazon, οι αρμόδιες Αρχές στην Ισπανία ζητούν να απορριφθούν οι ισχυρισμοί της οικογένειας Μέσι, πως δεν γνώριζαν που πήγαιναν τα χρήματα που κέρδιζε από την εκμετάλλευση της εικόνας του, αφού έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο 29άχρονος άσος ήξερε που πήγαινε μέχρι και το τελευταίο... ευρώ (σε εταιρεία στην Ουρουγουάη στην οποία είναι μέτοχος), οπότε θα πρέπει να τιμωρηθεί με την αρχική ποινή των 21 μηνών φυλάκισης τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του.

Η υπόθεση έχει αρκετά επεισόδια ακόμα με τις δυο πλευρές να παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι που μπορεί να φέρει ακόμα και την έξοδο από τη χώρα του παίκτη, ο οποίος αυτή την περίοδο διαπραγματεύεται νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK