BBC... τέλος, έρχονται οι νέοι "γκαλάκτικος" του Πέρεθ

Ο παλιός, επιθετικός και λάτρης της... επεκτατικής πολιτικής Φλορεντίνο Πέρεθ επιστρέφει! Ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται έτοιμος να περάσει τη Ρεάλ σε άλλη εποχή, ξηλώνοντας πρώτα απ' όλα το επιθετικό τρίο της "Βασίλισσας".

BBC... τέλος, έρχονται οι νέοι "γκαλάκτικος" του Πέρεθ

Τη σεζόν που διανύουμε ο σπάταλος κατά γενική ομολογία, Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάστηκε εγκρατής και δεν ενίσχυσε με κάποια φανταχτερή μεταγραφή το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η κακή εικόνα, όμως, της Ρεάλ και το γεγονός πως έχει μείνει ένα... καράβι βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα στη διεκδίκηση του τίτλου, φαίνεται πως ξύπνησε στον διοικητικό ηγέτη της Ρεάλ την... τρέλα του με τους "γκαλάκτικος".

Η " MARCA" σημειώνει πως ο Πέρεθ είναι αποφασισμένος για τεράστιες αλλαγές με... ξήλωμα σε κάθε γραμμή. Ωστόσο, εκεί που θα γίνει η μεγαλύτερη τροποποίηση είναι στην επίθεση.

Επιθυμία του προέδρου της Ρεάλ είναι να δει τους Μπέιλ, Κριστιάνο και Μπενζεμά να αποχωρούν το καλοκαίρι από το "Μπερναμπέου", τουτέστιν... αντίο "BBC".

To ισπανικό Μέσο, πάντως, δεν μένει μόνο στους... φευγάτους, αλλά και σε αυτούς που ονειρεύεται να δει ο Φλορεντίνο Πέρεθ να... φορτώνουν με γκολ τα αντίπαλα καρέ. Η νέα τριάδα του εμπνευστή των "γκαλάκτικος", εφόσον καταφέρει να τους φέρει θα αποτελείται από τους: Νεϊμάρ, Αζάρ και Λεβαντόφσκι. Από το "BBC" δηλαδή στη νέα εποχή του " NHL". Θα τα καταφέρει;

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK