Απέρριψε τη Ρεάλ ο Φιλίπε Λουίς

Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι, Φιλίπε Λουίς φέρεται να απέρριψε πλουσιοπάροχη πρόταση της Ρεάλ, καθώς γι' αυτόν στη Μαδρίτη υπάρχει μόνο μία ομάδα και δεν είναι άλλη από την Ατλέτικο.

Απέρριψε τη Ρεάλ ο Φιλίπε Λουίς

Ο Φιλίπε Λουίς δεν είχε φέτος το χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε στην Τσέλσι κι αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ, όπως αναφέρει η ισπανική "Marca".

Οι "μερένγκες" φέρονται να πλησίασαν τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, ωστόσο εκείνος τους απάντησε αρνητικά, δείχνοντας πως γι' αυτόν υπάρχει μόνο μία ομάδα στη Μαδρίτη και αυτή δεν είναι άλλη από την Ατλέτικο.

Ο 29χρονος πλέον Λουίς, αγωνίστηκε για μια τετραετία στην Ατλέτικο, πριν τον αγοράσει η Τσέλσι το καλοκαίρι του 2014 και απ' ότι φαίνεται στο μυαλό του υπάρχει μόνο το ενδεχόμενο επιστροφής στη μεγάλη του αγάπη...

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ