Άγριο ξύλο σε οπαδό που φορούσε φανέλα της Ρεάλ!

Σκηνικό ντροπής έλαβε χώρα σε δρόμο στη Νικαράγουα, με υποστηρικτή της Ρεάλ Μαδρίτης να ξυλοκοπείται ανελέτητα από αντιπάλους οπαδούς, ένας εκ των οποίων της Μπαρτσελόνα (VIDEO).

Άγριο ξύλο σε οπαδό που φορούσε φανέλα της Ρεάλ!

Οι πάνω από 85.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" το βράδυ της Κυριακής για να δουν από κοντά το Clasico, παρέδωσαν μαθήματα άψογης οπαδικής συμπεριφοράς, με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο Μέσι έκανε το 3-2 για την Μπαρτσελόνα στο φινάλε και όχι μόνο δεν έγινε το παραμικρό παρατράγουδο αλλά φίλοι των "μπλαουγκράνα" πανηγύρισαν με την ψυχή τους στις εξέδρες ανάμεσα στους φίλους της Ρεάλ.

Δυστυχώς δεν είναι παντού το ίδιο όσον αφορά στη συμβίωση οπαδών διαφορετικών ομάδων με έντονη αντιπαλότητα και αυτό φάνηκε σε ένα μέρος πολύ μακριά από την Μαδρίτη, με οπαδούς να "παίζουν ξύλο" για τα δύο μεγαθήρια του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Σύγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μία κάμερα από δρόμο στη Νικαράγουα, ένας φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης "πλήρωσε ακριβά" την έμπνευσή του να φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες" καθώς δέχτηκε επίθεση από άλλους οπαδούς, ένας των οποίων της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του από τα αμέτρητα χτυπήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK