Δείτε σε LIVESTREAMING το Clasico στον Stoiximan.gr!

H μεγάλη ημέρα έφτασε! Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νου" στο μεγάλο Clasico που περιμένουν εκατομμύρια φίλαθλοι ανά τον κόσμο. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ζωντανά σε LIVE STREAMING μετάδοση μέσω του Stoiximan.gr.

Δείτε σε LIVESTREAMING το Clasico στον Stoiximan.gr!

Το μεγάλο Clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης για την 14η αγωνιστική της Primera Division παίζεται στον Stoiximan.gr!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σε LIVE STREAMING μετάδοση τις προσπάθειες της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο ενάντια στο φονικό τρίο των MSN στις 17:15 το απόγευμα του Σαββάτου (3/12) και φυσικά να ποντάρετε σε κάποια από τα 200 ειδικά στοιχήματα που έχουν ετοιμαστεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση!

Μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι οι "μπλαουγκράνα" (στο 1.88 στον Stoiximan.gr), την ισοπαλία τη βρίσκουμε στο 4.30 (!) ενώ να επαναληφθεί το περσινό διπλό της Ρεάλ πληρώνει απόδοση 4.20.

Όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ εκεί ο Μέσι φυσικά είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να σκοράρει πρώτος με απόδοση 4.00, ο Σουάρες ακολουθεί με 4.50 και τρίτος είναι ο Κριστιάνο με 5.00!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Τα 10 καλύτερα γκολ σε Clásico

News 24/7

24MEDIA NETWORK