Η χαώδης διαφορά Βαλβέρδε-Ζιντάν μέσα σε ένα πρωτοσέλιδο!

Η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε νίκησε κατά κράτος την Ρεάλ του Ζιντάν στο τελευταίο Clasico και την ψυχολογική άβυσσο που χωρίζει τους δύο προπονητές την κατέγραψε ανάγλυφα ένα καταλανικό πρωτοσέλιδο (PHOTO).

Barcelona coach Ernesto Valverde and Real Madrid coach Zinedine Zidane, left, greet each other before the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona coach Ernesto Valverde and Real Madrid coach Zinedine Zidane, left, greet each other before the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στο ξεκίνημα της σεζόν η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης Ρεάλ είχε πανηγυρίσει δύο νίκες κόντρα στην Μπαρτσελόνα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και κατέκτησε εμφατικά το ισπανικό Σούπερ Καπ, όμως λίγους μήνες αργότερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τις δύο ομάδες.

Η Μπαρτσελόνα είναι "τρένο" και με το επιβλητικό της πέρασμα με 3-0 από το "Μπερναμπέου" στο πρώτο φετινό Clasico για το πρωτάθλημα αύξησε σε 14 πόντους τη διαφορά της από τους Μαδριλένους (έχει ματς περισσότερο) ενώ στον αντίποδα η "βασίλισσα" ναι μεν πήρε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αλλά στην Ισπανία είναι εκτός της πρώτης τριάδας της βαθμολογίας!

Επιπλέον, είναι εύκολο να υποθέσει κανείς πως στο στρατόπεδο της Ρεάλ η πίεση είναι πολύ μεγάλη πλέον πάνω στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος καλείται να τη διαχειριστεί αν δεν θέλει να χάσει σύντομα τη θέση του από τον ηλεκτρικό πάγκο των Μαδριλένων.

Η χαώδης διαφορά Βαλβέρδε-Ζιντάν μέσα σε ένα πρωτοσέλιδο!

Με αυτά τα δεδομένα να έχουν διαμορφωθεί, η καταλανική "Sport" δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία και στο σημερινό της πρωτοσέλιδο έχει το κοντράστ των Βαλβέρδε-Ζιντάν "παίζοντας" με τις λέξεις.

"Ευφορία" είναι η λέξη που... κολλάει δίπλα στον Βαλβέρδε, τονίζοντας πως ξεπέρασε επιτυχημενα το ματς-φωτιά στο Μπερναμπέου, νικώντας από άποψη τακτικής τον Ζιντάν και επεκτείνοντας σε 17 ματς το αήττητο σερι της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 14 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Στον αντίποδα, στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει η φωτογραφία του Ζιντάν και δίπλα η λέξη "Κατάθλιψη", με το καταλανικό μέσο να υποστηρίζει πως ο Γάλλος αμφισβητείται πλέον ανοιχτά για τις επιλογές του και ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί μετά την ταπείνωση που υπέστη από την Μπάρσα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK