Ινιέστα: "Τα Clasico είναι πάντα δύσκολα ματς"

O Αντρές Ινιέστα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου (25/10) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην προετοιμασία για τον αγώνα αλλά και στην επιστροφή του Λουίς Σουάρες.

BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 17:  Andres Iniesta of FC Barcelona runs with the ball during the La Liga match between FC Barcelona and Real Zaragoza at Camp Nou on November 17, 2012 in Barcelona, Spain. FC Barcelona won 3-1.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 17: Andres Iniesta of FC Barcelona runs with the ball during the La Liga match between FC Barcelona and Real Zaragoza at Camp Nou on November 17, 2012 in Barcelona, Spain. FC Barcelona won 3-1. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Για τη δυσκολία των Clasico δήλωσε: "Το Clasico είναι πάντα μία δύσκολη, σκληρή αναμέτρηση. Πρέπει να είσαι καλύτερος σε κάθε σημείο του παιχνιδιού για να κερδίσεις τη Ρεάλ. Πρέπει να επικρατείς σε κάθε περιοχή του αγωνιστικού χώρου. Δεν είναι απλά ένα ακόμα παιχνίδι. Πότε δεν είναι".

Η Ρεάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Ινιέστα να σχολιάζει: "Τα Clasico είναι πάντα απρόβλεπτα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι πολύ δυνατή και το να αγωνίζεται στην έδρα της δεν είναι εύκολο".

Για το πως πρέπει να παίξει η Μπαρτσελόνα: "Πρέπει να πάμε εκεί με σκοπό να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, ότι κι αν συμβεί. Στόχος μας το Σάββατο είναι να έχουμε μία καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε".

Τέλος, σχολίασε τον αποκλεισμό και την επιστροφή του Σουάρες: "Βρίσκεται σε μία δυσάρεστη κατάσταση. Το να μην αγωνίζεται είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη. Ελπίζουμε πως θα συνεισφέρει και θα έχει μία καλή παρουσία όπως πάντα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK