Προκλητικό σκίτσο καταλανικής ιστοσελίδας για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η καταλανική Sport φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια με το σκίτσο που δημιούργησε σχετικά με τη νέα φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Προκλητικό σκίτσο καταλανικής ιστοσελίδας για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ίσως και να υπερέβαλαν λίγο στην καταλανική ιστοσελίδα "Sport". Σε χιουμοριστικό σκίτσο σχετικά με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι Καταλανοί το παράκαναν.

Αφού σχεδίασαν την εμφάνιση της Μπάρτσα για την επόμενη περίοδο, στη συνέχεια έφτιαξαν κι αυτή της Ρεάλ, αλλά λίγο διαφορετική.

Δείχνει έναν... κ@@@ και μέσα σε αυτόν ένα λουλούδι. Χορηγός; O FLORentino και το μήνυμα που προφανώς θέλουν να περάσουν έχει να κάνει με την... τύχη των Μαδριλένων σε πολλά παιχνίδια.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ