Ρονάλντο: "Θέλουν πρωταθλήτρια την Μπαρτσελόνα"

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του Clasico στη Μαδρίτη, τονίζοντας πως οι ρέφερι θέλουν πρωταθλήτρια την Μπαρτσελόνα.

Ρονάλντο: "Θέλουν πρωταθλήτρια την Μπαρτσελόνα"

"Παίζαμε εναντίον 12 και αυτό γίνεται πάντα, δεν μας αφήνουν, ίσως να θέλουν οι διαιτητές την Μπαρτσελόνα ξανά πρωταθλήτρια. Αν έχανε σήμερα η Μπαρτσελόνα, θα ήταν εκτός πρωταθλήματος, έχω καταλάβει, πλέον, τι γίνεται μετά από πέντε χρόνια στην Ισπανία. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά ο διαιτητής δεν ήταν του επιπέδου αυτού του ματς, ήταν πολύ κατώτερος", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος άσος.

"Δεν έχω δει ποτέ τη Ρεάλ να ευνοείται από τους διαιτητές. Είμαι σίγουρος πως δεν έχουν σημασία όλα αυτά, αλλά εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα", υποστήριξε στο τέλος ο άσος της Βασίλισσας.

Αντσελότι: "Να αντιδράσουμε άμεσα"

Άμεση αντίδραση ζήτησε ο Κάρλο Αντσελότι από την ομάδα του, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Κυριακής.

"Το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό, χρειαζόμαστε άμεση αντίδραση. Το έχω πει πολλές φορές, το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο ματς, πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη, πρέπει να αντιδράσουμε μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους παίκτες μου, κάναμε κάποια λάθη και γι' αυτό χάσαμε, κάποια μικρολάθη μας στοίχισαν. Δεν αξίζαμε να χάσουμε απόψε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά ηττηθήκαμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη:

Πάτησε τον Πέπε στο κεφάλι

Μαρτίνο: "Το πρωτάθλημα άρχισε πάλι"

Αντσελότι: "Να αντιδράσουμε άμεσα"

Ρονάλντο: "Θέλουν πρωταθλήτρια την Μπαρτσελόνα"

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 3-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK