Δεν πήρε Κουτίνιο και... κλέβει στόχο της Λίβερπουλ!

Η Μπαρτσελόνα έχει βαλθεί να "τρελάνει" την Λίβερπουλ και αφού δεν κατάφερε να πάρει τον Φελίπε Κουτίνιο, σύμφωνα με την Mundo Deportivo έχει βάλει... μπρος τις μηχανές και ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για να πάρει τον Ναμπί Κεϊτά από τη Λειψία.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Monday, July 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στο μεγαλύτερο διάστημα της θερινής μεταγραφικής περιόδου η Λίβερπουλ είχε ξεκινήσει το δικό της "σήριαλ" προσπαθώντας να αποκτήσει τον ταλαντούχου Ναμπί Κεϊτά από τη Λειψία. Οι Γερμανοί παρά το γεγονός πως δέχθηκαν δυνατές προτάσεις από την ομάδα του "Άνφιλντ", αλλά ήταν ανένδοτοι ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα που δείχνει... απεγνωσμένη να ενισχυθεί μπήκε στο "κυνήγι" της απόκτησης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Ο Κεϊτά είναι από τη Γουινέα, 22 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Λειψία τον έχουν τοποθετήσει στην ελίτ των κορυφαίων ταλέντων στον κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK