"Δεν υπάρχει συμφωνία της Γιουβέντους με τον Ντάνι Άλβες"

Ως ανακρίβειες χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία της Γιουβέντους με τον Ντάνι Άλβες, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σινόρα Σαντάνα.

"Δεν υπάρχει συμφωνία της Γιουβέντους με τον Ντάνι Άλβες"

Την ώρα που όλη η Ευρώπη θεωρεί "κλεισμένη" την μεταγραφή του Ντάνι Άλβες στην Γιουβέντους, η εκπρόσωπος του παίκτη έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση με δηλώσεις της στη "Marca":

"Δεν είναι αλήθεια όσα λέγονται. Δεν υπάρχει κανενός είδους συμφωνία.Ο Ντάνι δεν έχει κλείσει με κανέναν και βρίσκεται στη Βραζιλία έχοντας στο μυαλό του μόνο τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. Είναι ακριβές πως έχω συναντηθεί με τη Γιουβέντους, αλλά το ίδιο έχω πράξει και με άλλες ομάδες. Υπάρχουν δύο σύλλογοι από την Τουρκία, μία από την Αγγλία και άλλη μία από την Γαλλία" ανέφερε η Σινόρα Σαντάνα και συμπλήρωσε:

"Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια μας. Αν αυτή γίνει, θα την εξετάσουμε». Η εκπρόσωπος του Άλβες αρνήθηκε, επίσης, να επιβεβαιώσει ότι στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει χωρίς οι Καταλανοί να πάρουν χρήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Κλείνει στη Γιουβέντους ο Άλβες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK