Έγινε η κλήρωση της Primera Division

Την Πέμπτη (24/7) διεξήχθη η κλήρωση της Primera Division με τα πολύ μεγάλα παιχνίδια να απουσιάζουν. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Βαλένθια. Παίζεται το ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες.

Έγινε η κλήρωση της Primera Division

Μετά τη σημερινή κλήρωση της Primera Division, ως συνήθως δεν προέκυψε κάποιο ντέρμπι (είθισται η Ομοσπονδία να μην βάζει τα ντέρμπι πρώτη αγωνιστική).

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, θα αντιμετωπίσει... στη Μαδρίτη αλλά εκτός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και έτεροι Μαδριλένοι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί την νεοφώτιστη Κόρδοβα ενώ η Μπαρτσελόνα, στη νέα αρχή της, θα φιλοξενήσει την Έλτσε στο Καμπ Νου.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα των Κυπελλούχων Ευρώπης, στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" όπου η Σεβίλλη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Βαλένθια. Η δεύτερη "νεοφώτιστη", Λα Κορούνια, παίζει εκτός με την Γρανάδα, ενώ η Εϊμπάρ, η τρίτη που ανέβηκε φέτος, έχει στο γήπεδό της τη Σοσιεδάδ. Τέλος, τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Αλμερία - Εσπανιόλ, Λεβάντε - Βιγιαρεάλ και Μάλαγα - Μπιλμπάο.

Παίζεται το ντεμπούτο Σουάρες

Η κλήρωση δημιούργησε ενδιαφέρον σχετικά με το πότε θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Λούις Σουάρες.

Η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ουρουγουανό για το δάγκωμα στον Κιελίνι λήγει το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, το Σαββατοκύριακο που έχει οριστεί το πρώτο clasico της σεζόν, με τη Ρεάλ να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου.

Όμως, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο ή την Κυριακή. Αν γίνει το Σάββατο, ο Σουάρες δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ αν γίνει την Κυριακή τότε θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Μεσοβδομάδα οι δύο ομάδες θα έχουν αγώνες για το Champions League, γεγονός που ενισχύει την πιθανότητα ο αγώνας να οριστεί την Κυριακή.

Τα ντέρμπι:

3η αγωνιστική: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης (13-14/9/14)

9η αγωνιστική: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (25-26/10/14)

18η αγωνιστική: Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (10-11/10/14)

News 24/7

24MEDIA NETWORK