"Είναι έτοιμος να φύγει" ο Γκριεζμάν

Τάσεις φυγής ή προσπάθεια να θορυβήσει τον Σιμεόνε για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση. Ο Αντουάν Γκριεζμάν μέσα σε δύο μέρες μόνο σίγουρος δεν φαίνεται για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

FILE - In this Wednesday, April 12, 2017 file photo, Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring from the penalty spot the opening goal of the game during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain. (AP Photo/Paul White, File)
FILE - In this Wednesday, April 12, 2017 file photo, Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring from the penalty spot the opening goal of the game during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain. (AP Photo/Paul White, File) AP

Μετά τα μεταγραφικά σενάρια και την αβεβαιότητα που έχει σκεπάσει το μέλλον του ήρθε ο ίδιος ο Αντουάν Γκριεζμάν να ρίξει νερό στο μύλο της υπόθεσης για την επόμενη ομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας (22/5) προκάλεσε έκπληξη με τις δηλώσεις του πως δίνει 6/10 πιθανότητες να καταλήξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ την Τρίτη (23/5) έφτασε την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα.

Σε εκδήλωση παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του, ρεπορτάζ της "L'Equipe" παραθέτει αυτούσιες τις δηλώσεις του, που έρχονται να προσθέσουν έξτρα μυστήριο γύρω από το μέλλον του.

" Τερματίσαμε τρίτοι στη La Liga. Ήταν ο στόχος της ομάδας, αλλά οι παίκτες θέλουν περισσότερα. Θέλω να κερδίσω τρόπαια. Έχω φτάσει σε σημείο που παίζω καλά και σκοράρω γκολ, αλλά δεν είναι αρκετό. Το να κερδίσω τρόπαια είναι αυτό που θα κοιτάξω το καλοκαίρι όταν επιλέξω για το μέλλον μου. Θα δω τι θα κάνει το κλαμπ. Εξαρτάται από τις μεταγραφές. Αν πρέπει να μετακινηθώ αλλού σήμερα δε θα είναι πρόβλημα. Θα μπορούσε να είναι η Αγγλία επειδή είναι της μόδας, η Γερμανία, η Κίνα ή οι ΗΠΑ. Είμαι έτοιμος να φύγω".

Δηλώσεις που αν μη τι άλλο θα θορυβήσουν τον Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και όλους τους ενδεχόμενους μνηστήρες του Γάλλου επιθετικού.

Photo credits: AP Photo/Paul White, File

News 24/7

24MEDIA NETWORK