Το οργισμένο ξέσπασμα του Ρομπέρτο

Τα... έχωσε στα ισπανικά ΜΜΕ ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού με αφορμή δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από την Εσπανιόλ. Παράλληλα, όμως, πέταξε τα... καρφιά του για το γεγονός πως δεν παίζει.

Το οργισμένο ξέσπασμα του Ρομπέρτο
Roberto

Τα λάθη πληρώνονται και στην περίπτωση του Ρομπέρτο σημαίνει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας ουσιαστικά να αγωνιστεί από τα τέλη Αυγούστου.

Έτσι, φτάσαμε στο "σήμερα" και τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που τον θέλουν να ψάχνεται τον Γενάρη για νέα ομάδα. Ο ίδιος βέβαια με ποστ στο facebook διέψευσε... οργισμένα τις φήμες και τόνισε πως θα παραμείνει να παλέψει.

Βέβαια άφησε και τις αιχμές του λέγοντας χαρακτηριστικά πως η κατάσταση δεν είναι αυτή που επιθυμεί.

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Σχετικά με την είδηση που δημοσιεύεται χθες και σήμερα σε διάφορα Μέσα, σχετικά με το ενδιαφέρον μου να φύγω από την Εσπανιόλ, είμαι αναγκασμένος να να προβώ στην παρακάτω δήλωση, διαψεύδοντας αυτή την πληροφορία.

Είναι ψέμα ότι έχω επικοινωνήσει στο περιβάλλον μου την επιθυμία να φύγω από το σύλλογο, όπως δημοσιεύεται.

Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάστασή μου αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή που επιθυμώ. Η ευτυχία μου έρχεται σε συνάρτηση της δικής μου επιτυχίας και αυτής του συλλόγου, οπότε τώρα δεν μπορώ να είμαι σε απόλυτη ευτυχία.

Παλεύω, όμως, καθημερινά με υγιή και ανταγωνιστικό τρόπο για να αντιστρέψω την κατάστασή μου, σεβόμενος τις αποφάσεις του προπονητή μου, με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον ίδιο στόχο που έχει από την πρώτη μέρα που με κάλεσε για να υπογράψω.

Για να νιώσω πως είμαι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για το καλό του συλλόγου για πολλά χρόνια.

Προσωπικά, δημοσιεύω αυτή τη δήλωση ώστε να αποκρούσω οποιαδήποτε αρνητική πτυχή υπάρξει και μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας ή την δική μου εικόνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK