"Έχασε" τον Δε Μάρκος η Αθλέτικ!

Ο σοβαρός τραυματισμός του δεξιού μπακ των Βάσκων στο ματς με τη Χετάφε και η απουσία του απ’ τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο "Σαν Μαμές". Ποιους άλλους παίκτες δεν θα έχει στη διάθεσή του ο "Κούκο" Θιγάντα.

Real Madrid's goalkeeper Keylor Navas, left, and Sergio Ramos, fail to block the ball as Athletic Bilbao's Aritz Aduriz scores during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
bilbao AP

Με το… αριστερό μπήκε το βράδυ της Κυριακής (20/8) η Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga, αφού λίγες μέρες μετά το διπλό στη Λεωφόρο, «κόλλησε» στο 0-0 με τη Χετάφε στο «Σαν Μαμές» (οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 66’), ενώ μεταξύ άλλων έχασε με σοβαρή «ζημιά» τον βασικό της δεξιό μπακ, Οσκαρ Δε Μάρκος.

Ο 28χρονος μπακ και σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Βάσκων στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε σοβαρά στο 13ο λεπτό του αγώνα, καθώς σε μία διεκδίκηση της μπάλας υπέστη πολύ βαρύ διάστρεμμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Αθλέτικ ανέφερε πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες, καθώς έχουν πειραχθεί και σύνδεσμοι πάνω απ’ τον αριστερό του αστράγαλο κι ως εκ τούτου θα χάσει τόσο τη ρεβάνς της Πέμπτης (24/8) με τους «πράσινους», όσο και το δεύτερο παιχνίδι των Βάσκων στην έδρα της Εϊμπάρ για τη 2η αγωνιστική της La Liga.

Εκτός των πλάνων του «Κούκο» Θιγάντα, απ’ το δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό έχουν τεθεί ακόμη οι έτεροι «λαβωμένοι» Γιεράι Άλβαρεθ και Αντερ Ιτουράσπε.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK