Από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο στη Χετάφε νεαρός γκολκίπερ

Στα 17 του ο Γιάννης Λαμπρόπουλος εκλήθη από τη Χετάφε για μια ευκαιρία καριέρας στο εξωτερικό.

Την ευκαιρία να δοκιμαστεί στη Χετάφε θα έχει ο γκολκίπερ Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Ο 17χρονος (γεννηθείς το '99) τερματοφύλακας ανήκε σε μια ομάδα επίλεκτων νεαρών ποδοσφαιριστών που πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε στη Μαδρίτη προκειμένου να προπονηθεί υπό την επίβλεψη Ισπανών προπονητών και να τσεκαριστεί από διάφορους σκάουτς. Από τότε το όνομά του ήταν ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας, οι οποίοι παρακολουθώντας την εξέλιξη-βελτίωσή του αποφάσισαν να τον προσκαλέσουν στο δικό τους προπονητικό κέντρο.

Στις 9 Μαΐου ο Γιάννης Λαμπρόπουλος θα μεταβεί εκ νέου στην Ισπανία για να λάβει μέρος στις προπονήσεις των Μαδριλένων και να πείσει ότι έχει τα προσόντα ν' αποτελέσει ένα εξελίξιμο πρότζεκτ, μια λύση για το μέλλον.

Ο νεαρός γκολκίπερ "μεγάλωσε" ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχοντας καταγράψει αρκετές συμμετοχές στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα. Φεύγοντας από το "τριφύλλι" εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου (στον οποίο έχει ακόμη δελτίο), προτού (μέσω των Football Αcademies) προκύψει το έντονο ενδιαφέρον της Χετάφε.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα