Γράφει ιστορία το Ατλέτικο - Ρεάλ, αλλά για... περίεργο λόγο

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται εκτός το βράδυ του Σαββάτου, αλλά δεν το λες και τόσο... μακριά από την έδρα της. Για την ακρίβεια η απόσταση του προπονητικού κέντρου της "βασίλισσας" από το γήπεδο των "Ροχιμπλάνκος" είναι πιο κοντά και από το... Μπερναμπέου!

Real Madrid arrive on an open-topped bus to Cibeles square to celebrate after winning the Champions League final, Madrid, Spain, Sunday June 4, 2017. Real Madrid became the first team in the Champions League era to win back-to-back titles with their 4-1 victory over Juventus in Cardiff Saturday. (AP Photo/Paul White)
real madrid bus EUROKINISSI

Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2017 η Ατλέτικο αγωνίστηκε στο νέο της γήπεδο ( Wanda Metropolitano ), το οποίο κόστισε 240.000.000€! Έτσι, η Ρεάλ θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την καινούργια έδρα των "ροχιμπλάνκος".

Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι πως η απόσταση ανάμεσα στο προπονητικό κέντρο της "βασίλισσας" από το γήπεδο της Ατλέτικο είναι μόλις εννέα χιλιόμετρα (ή αλλιώς 12 λεπτά), ενώ η αντίστοιχη από το Μπερναμπέου είναι 11 χιλιόμετρα (ή αλλιώς 15 λεπτά)!

Σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι η μικρότερη απόσταση που θα διανύσει η Ρεάλ Μαδρίτης για εκτός έδρας αναμέτρηση!

AP Photo/Paul White

News 24/7

24MEDIA NETWORK