Η 16η Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία που δεν ξεχνά ποτέ ο Μέσι

Πως γίνεται να ξεχάσει κανείς την ημερομηνία - ορόσημο στην επαγγελματική καριέρα του; Πολύ απλά δεν γίνεται. Και η ημερομηνία - ορόσημο για τον Λιονέλ Μέσι είναι η 16η Οκτωβρίου.

Barcelona's Lionel Messi, top, is challenged by Sporting's Jeremy Mathieu, during a Champions League, Group D soccer match between Sporting CP and FC Barcelona at the Alvalade stadium in Lisbon, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Barcelona's Lionel Messi, top, is challenged by Sporting's Jeremy Mathieu, during a Champions League, Group D soccer match between Sporting CP and FC Barcelona at the Alvalade stadium in Lisbon, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Δεν πρόκειται για γενέλθια ούτε για ονομαστική εορτή. Αλλά ο Μέσι πάντα θα θυμάται την 16η Οκτωβρίου του 2004. Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός και συνάμα πάρα πολύ σημαντικός.

Ακριβώς τότε ο 17χρονος, εκείνη την εποχή,Αργεντίνος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα και τα υπόλοιπα είναι η ιστορία που όλοι ξέρουμε.

Ο Μέσι είχε μπει στη θέση του Ντέκο και με το καλημέρα έκανε αισθητή την παρουσία του αφού το ταλέντο του έκανε... μπαμ από μακριά.

Στο παρακάτω video θα δείτε μερικές από τις πολύ ωραίες στιγμές του Μέσι, στη "Μασία", πριν γίνει μέλος της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK