Η απάντηση του Κριστιάνο για το ενδεχόμενο φυλάκισης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιστρέψει για τα καλά στη παλιά καλή του συνήθεια να σκοράρει, ωστόσο τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής επανεμφανίστηκαν, με τον Πορτογάλο να απαντάει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his second goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White)
Ρονάλντο AP IMAGE

Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή του κόντρα στη Χιρόνα το βράδυ του Σαββάτου και τα 4 γκολ που σημείωσε, ο Ρονάλντο φαίνεται πως δεν θα έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Κι αυτό, διότι σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο και συγκεκριμένα την Mundo, ο Πορτογάλος κατηγορείται για φοροδιαφυγή που αγγίζει τα 14,7 εκατομμύρια δολάρια.

Τελευταία, πρότεινε στις αρχές κάποιον συμβιβασμό, έτσι ώστε να ξεμπερδεύει με τις κατηγορίες αλλά λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση όλων αυτών των πληροφοριών, ο 33χρονος απάντησε για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής, μέσω Instagram.

Ανεβάζοντας μία "σέλφι", ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τη συνόδευσε με μία λεζάντα, γράφοντας: " Μη προσπαθείτε να χαλάσετε τη στιγμή με ψευδή νέα."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK