H Μπαρτσελόνα "έκοψε" τον Νεϊμάρ και εξήγησε το γιατί

Μεγάλος απών του Clasico θα είναι ο Νεϊμάρ ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, με την Μπαρτσελόνα να εξηγεί ακριβώς την απόφασή της.

Barcelona's Neymar grimaces during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Neymar grimaces during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λουίς Ενρίκε δεν θα έχει μαζί του στην αποστολή για το Clasico τον Νεϊμάρ. Όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως παραμένει χωρίς επίσημη ενημέρωση από το CAS και τονίζοντας, η αιτία του αποκλεισμού του παίκτη είναι η αβεβαιότητα σχετικά με την εφαρμογή των κανονισμών και μόνο.

Θυμίζουμε πως ο 25χρονος είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για την αποβολή του στην ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μάλαγα πριν μία εβδομάδα και με ακόμα δύο αγωνιστικές για το ειρωνικό χειροκρότημα προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης.

Το TAD (ισπανικό αθλητικό δικαστήριο) δεν συνεδρίασε το Σάββατο (22/4) για την έφεση της Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά δεν αποφάνθηκε. Γι' αυτό και επικράτησε ένα χάος για το αν τελικά ο παίκτης μπορούσε ή όχι να παίξει στο ντέρμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK