H Ρεάλ θέλει να "κλέψει" άσο της Μπαρτσελόνα

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι δύο πόλοι αντίθετοι με την αντιπαλότητά τους να είναι γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αποτελεί άρα πρώτης τάξεως είδηση η φιλοδοξία της μιας, να... αρπάξει παίκτη της άλλης.

H Ρεάλ θέλει να "κλέψει" άσο της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Don Balon" η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο... στόχαστρό της τον 18χρονο άσο της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Κουκουρέγια, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα όπως τονίζεται η "βασίλισσα" ετοιμάζεται να κάνει μια πολύ μεγάλη προσφορά στον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Ο παίκτης μάλιστα δεν φέρεται διατεθειμένος να παραμείνει στη Βαρκελώνη, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και αυτό είναι κάτι που ανοίγει την... όρεξη των επίδοξων "μνηστήρων".

Στο παρελθόν η Έβερτον και η Τότεναμ είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό αριστερό μπακ, ενώ πέρα από τη Ρεάλ, τόσο η Ντόρτμουντ όσο και η Σίτι τον έχουν αυτή την περίοδο στη λίστα τους. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μάλιστα φέρεται να έχει πληροφορίες από... πρώτο χέρι για τις σπουδαίες ικανότητες του νεαρού.

Ο Κουκουρέγια είναι διεθνής με τις "μικρές" εθνικές της Ισπανίας κι απ' όσους έχουν εικόνα για το ταλέντο του αναμένεται να γίνει βασικό στέλεχος της "μεγάλης" εθνικής τα επόμενα χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK