Ο Μέσι δεν χωράει στους κορυφαίους του Μπουφόν

Ο Τζίτζι Μπουφόν κλήθηκε να απαντήσει στην πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση που μπορούν να κάνουν σε τερματοφύλακα. Ποιοι είναι οι κορυφαίοι επιθετικοί που έχει αντιμετωπίσει. Ο Λιονέλ Μέσι... απουσιάζει από τη λίστα του!

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stands during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stands during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Στις 28 Ιανουαρίου ο Τζίτζι Μπουφόν κλείνει τα 40 του χρόνια και αρχίζει σιγά-σιγά να μπαίνει στα 41. Δυστυχώς δεν θα τον απολαύσουμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς η Ιταλία αποκλείστηκε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σταματάει το ποδόσφαιρο!

Μπορεί πριν λίγες εβδομάδες να άφησε να εννοηθεί πως στο τέλος της περιόδου ίσως κρεμάσει τα γάντια του, τώρα όμως τα... γυρνάει. Και όχι μόνον αυτό, αλλά κάνει κάνει μπόλικες δηλώσεις στα ΜΜΕ, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Μιλώντας στην mirror, ο έμπειρος πορτιέρε αποκάλυψε τους πέντε πιο επικίνδυνους επιθετικούς που έχει αντιμετωπίσει την καριέρα του. Παραδόξως, ο Λιονέλ Μέσι απουσιάζει από τη λίστα του!

"Αυτό το φυσικό ένστικτο του σκοραρίσματος είναι ένα ταλέντο με το οποίο γεννιέσαι. Το έχω δει όλα αυτά τα χρόνια στους Ρονάλντο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιντζάγκι, Μπατιστούτα. Είχαν αυτό το ένστικτο που μπορούσε να κάνει τον τερματοφύλακα να υποφέρει και είναι ολοφάνερο πως το διαθέτει ο Χάρι Κέιν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πάντα στην καριέρα μου ήθελε να αγωνίζομαι με τους καλύτερους και ο Κέιν για μένα είναι στους καλύτερους. Ποτέ δεν φοβάμαι να τους αντιμετωπίσω. Τους σέβομαι, αλλά θέλω να παίζω ως αντίπαλος τους".

Περιμένουμε με αγωνία τη λίστα με τους καλύτερους τερματοφύλακες του Μέσι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK