"Κλείνει στη Γιουβέντους ο Άλβες"

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Sport" η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Ντάνι Άλβες για συμβόλαιο ενός έτους.

"Κλείνει στη Γιουβέντους ο Άλβες"

Μπαράζ δημοσιευμάτων από την ηλεκτρονική έκδοση της Καταλανικής εφημερίδας " Sport"! Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, πέρα από τον Χαβιέρ Μαστσεράνο, η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Ντάνι Άλβες για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Παρά τις πιέσεις των Ισπανών δημοσιογράφων, ο Βραζιλιάνος άσος εμφανίστηκε αινιγματικός τις προηγούμενες ημέρες σε ό,τι αφορά στο μέλλον του. Πιθανότατα, επειδή είχε "κλείσει" στην ιταλική ομάδα.

Το ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου, Ζεράρ Ρομέρο αναφέρει πως οι "μπιανκονέρι" είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 33χρονο άσο τον τελευταίο μήνα, με το "γάμο" να επέρχεται μετά τον τελικό του Copa del Rey.

Η διοίκηση της "Μπάρτσα" δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Άλβες ή ακόμα και να τον αφήσει ελεύθερο, αφού θέλει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του (είχε ανανεώσει πέρυσι το καλοκαίρι για ακόμα δύο χρόνια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Συμφωνία Μαστσεράνο με Γιουβέντους"

News 24/7

24MEDIA NETWORK