Και δεύτερος ερυθρόλευκος για τον πάγκο της Μπάρτσα

Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε ένας ακόμα προπονητής που πέρασε από τον Ολυμπιακό είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε ποιος είναι!

Barcelona's head coach Luis Enrique and Juventus head coach Massimiliano Allegri, left, stand on the sideline during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Luis Enrique AP

Μπορεί από την Ελλάδα να έφυγε γιατί δεν... άρεσε, στην Σπόρτινγκ αρχικά και την Μονακό τώρα κάνει... πάταγο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους προπονητές στην Ευρώπη αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, ως αντι-Λουίς Ενρίκε, έχοντας μάλιστα θέση αρκετά ψηλά.

Στις θέσεις... πιο ψηλά βρίσκεται ο Μάσιμο Αλέγκρι ( απέκλεισε την Μπάρτσα του Λουίς Ενρίκε), ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Γιουβέντους μετά το τέλος της φετινής περιόδου.

Πρέπει να σημειώσουμε πως Αλέγκρι και Ζαρντίμ θα βρεθούν αντιμέτωποι στη φάση των "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Photo credit: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK