Κάποιος να τον ηρεμήσει! Απίθανα καραγκιοζιλίκια από τον Ρονάλντο στην προπόνηση

Μετά το ξέσπασμα του στην αλλαγή στο ματς με τη Λας Πάλμας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε και νέα έκρηξη! Αυτή τη φορά στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης που άρχισε τα... γαλλικά, ενώ λίγο έλειψε να τραυματίσει συμπαίκτη του με δολοφονικό τάκλιν. Δείτε VIDEOS.

Κάποιος να τον ηρεμήσει! Απίθανα καραγκιοζιλίκια από τον Ρονάλντο στην προπόνηση

Δεν περνάει την καλύτερη φάση του όπως όλα δείχνουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ισπανικά κι όχι μόνο μέσα εξαιτίας της έκρηξής του στο ματς κόντρα στη Λας Πάλμας όταν και ο Ζιντάν τον έβγαλε αλλαγή.

Μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον σούπερ σταρ της Ρεάλ που άρχισε τα... γαλλικά. Δεν τα σταμάτησε όμως! Τα συνέχισε και στην προπόνηση της Ρεάλ λίγο πριν το ματς με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Όπως θα δείτε και στα VIDEO που ακολουθούν, ο CR7 δεν ήταν ο εαυτός του στην προπόνηση στο γήπεδο της γερμανικής ομάδας. Στο γνωστό "κορόιδο" τα έβαζε με όλους και του έφταιγαν σχεδόν τα πάντα. Σε κάποια φάση μάλιστα τσαντίστηκε, πήρε την μπάλα και την κλώτσησε μακριά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ο ίδιος κλήθηκε να μπει στη μέση, λίγο έλειψε να τραυματίσει συμπαίκτη του με δολοφονικό μαρκάρισμα.

Δείτε τα VIDEOS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK