Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η Θέλτα!

Σε μπελάδες βρίσκεται η Θέλτα λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκού, αφού κινδυνεύει ακόμα και με αφαίρεση βαθμών! Διαβάστε γιατί μπορεί να συμβεί αυτό.

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η Θέλτα!
celta ghpedo

Ένα ενδιαφέρον ισπανικό δημοσίευμα της lavozdegalicia δίνει νέα διάσταση στην αναμέτρηση της Θέλτα με τους "πράσινους" για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όπως αναφέρεται σχετικώς, πριν από ένα μήνα η UEFA ζήτησε από τους "Κέλτες" να προβούν σε βελτιωτικά έργα που αφορούν τα αποδυτήρια, τα επίσημα και τον φωτισμό του " Μπαλαΐδος". Η διοίκηση δεσμεύτηκε πως θα λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του αγώνα τα πάντα βρίσκονται στον αέρα!

Η Θέλτα έχει διαθέσει 100.000€ για τα έργα στο δημοτικό γήπεδο (δεν ανήκει στην ομάδα), αλλά υπάρχει μία κόντρα με τη Δημαρχεία και τα πάντα έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Τα νέα αποδυτήρια που θα μεταφερθούν κάτω από μία κεντρική κερκίδα είναι ανέτοιμα, ο φωτισμός ακόμα δεν έχει αλλάξει, ενώ πολλές εργασίες πρέπει να γίνουν και σε διάφορα σημεία του γηπέδου. Όλα αυτά για να πιάσει το μίνιμουμ που θέτει η UEFA για τους αγώνες της!

Σε περίπτωση που το πρόβλημα του φωτισμού δεν λυθεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, η Θέλτα κινδυνεύει ακόμα και μα αφαίρεση τριών βαθμών! Η διοίκηση πάντως επιμένει πως μέχρι την Τρίτη ( που θα γίνει έλεγχος) τα πάντα θα έχουν διευθετηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK