Κοεντράο: "Θα ήταν τιμή μου να παίξω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο πλάγιος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Κοεντράο, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης του και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σίγουρα μία επιλογή που δεν του περνάει αδιάφορη.

Κοεντράο: "Θα ήταν τιμή μου να παίξω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Πορτογάλος μπακ μετράει μόλις 14 συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, με τον ίδιο να επιθυμεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Από τα 4 χρόνια που βρίσκεται στην Μαδρίτη, ουδέποτε κατάφερε να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα.

Αναφορές λοιπόν από την Ισπανία, κάνουν λόγο πως την καλοκαιρινή περίοδο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσεγγίσει τον παίκτη, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το ενδιαφέρον βέβαια των "κόκκινων διαβόλων" για τον 27χρόνο άσσο δεν είναι καινούργιο, καθώς τον Αύγουστο του 2013 είχαν φτάσει πολύ κοντά στο να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Το φλερτ μεταξύ Κοεντράο και της αγγλικής ομάδας είναι αμοιβαίο, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στην πορτογαλική εφημερίδα " O Jogo": "Έχω δείξει το ενδιαφέρον μου για να αγωνιστώ εδώ. Είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο, το οποίο θαυμάζω πολύ. Θα ήταν τιμή μου να αγωνιστώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Ο Κοεντράο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τους "μερένγκες" (σ.σ ανανέωσε τον Ιούλιο του περασμένου χρόνου), γεγονός που σημαίνει πως η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ πρέπει να πληρώσει, ώστε να τον κάνει δικό της. Κάτι οι δηλώσεις του παίκτη, κάτι το μεταξύ τους παρελθόν, συν βέβαια και τους συνεχείς τραυματισμούς του Λουκ Σο στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ενδεχομένως να σηματοδοτούν την έλευση του Πορτογάλου στην πόλη του Μάντσεστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK