Κριστιάνο: "Με καταδιώκουν"!

Απίστευτο ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο λογαριασμό του στο Instagram με αφορμή την τιμωρία με 5 αγωνιστικές κόντρα στην Μπαρτσελόνα. "Είναι αδύνατο να ηρεμήσω", είπε μεταξύ άλλων.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after Referee Ricardo de Burgos, left, shows a second yellow card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. Cristiano Ronaldo was banned for five games on Monday after shoving a referee following his red card for diving in Real Madrid's 3-1 win over Barcelona in the season-opening Spanish Super Cup. (AP Photo/Manu Fernandez)
cristiano ronaldo AP

Ο έμπειρος Πορτογάλος επιθετικός αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Super Cup Ισπανίας, όταν και πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στη συνέχεια ο CR7 έσπρωξε τον διαιτητή του αγώνα Ντε Μπούργος με αποτέλεσμα να λάβει συνολική ποινή πέντε αγωνιστικών (1 για την αποβολή, 4 για το σπρώξιμο).

Τη μέρα του επαναληπτικού (16/8), ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε στο λογαριασμό του στο Instagram και έκανε λόγο για... καταδίωξη προς το πρόσωπο του!

"Είναι αδύνατο να παραμείνεις ψύχραιμος με αυτή την κατάσταση. Πέντε παιχνίδια!! Είναι υπερβολική και αστεία, το λες και καταδίωξη. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο για την συμπαράσταση".

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος έχει μπλεξίματα και με την δικαιοσύνη, καθώς εμπλέκεται σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής και αναμένεται να τιμωρηθεί με... αστρονομικό πρόστιμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK