Αρχίζει το... κυνηγητό: Θα προλάβει τον Μέσι ο Ρονάλντο

Τιμωρία τέλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (20/9, 23:00) αναμένεται να κάνει στην επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η τιμωρία του Πορτογάλου έληξε και άπαντες περιμένουν να δουν αν η... οργή του θα πέσει πάνω στην Μπέτις.

FC Barcelona's Gerard Pique, right, duels for the ball against Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Pique, right, duels for the ball against Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπέτις στο "Μπερναμπέου" το βράδυ της Τετάρτης (20/9) και ο αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός καθώς επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η περιβόητη τιμωρία για το σπρώξιμο στον διαιτητή έληξε στο νικητήριο 3-1 της "Βασίλισσας" επί της Σοσιεδάδ.

Για τον Κριστιάνο ξεκινάει ένα... τρελό σπριντ από το βράδυ της Τετάρτης, καθώς κατά την επιστροφή του καλείται να "σπρώξει" τη Ρεάλ Μαδρίτης προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα) και φυσικά να φέρει στα... ίσα την προσωπική του κόντρα με τον Μέσι!

Ο Αργεντινός διανύει εξαιρετική φάση υπό τις οδηγίες του Βαλβέρδε και' χει ήδη σκοράρει μόνο στο πρωτάθλημα εννέα "τεμάχια". Με πόσα άραγε θα ξεκινήσει ο Ρονάλντο την... καταδίωξη;

News 24/7

24MEDIA NETWORK