Η απάντηση του Μουντάρι σε γυναίκα δημοσιογράφο που "πάγωσε" την αίθουσα!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ανάρμοστη σεξιστική απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι σε γυναίκα ρεπόρτερ, ήρθε δυστυχώς να τον μιμηθεί και ο Σάλεϊ Μουντάρι! Διαβάστε το story.

Η απάντηση του Μουντάρι σε γυναίκα δημοσιογράφο που "πάγωσε" την αίθουσα!

"Θα είμαι πάρα πολύ σκληρή εάν πω πως το σκουντέτο χάθηκε με αυτό το αποτέλεσμα;", είπε απευθυνόμενη προς τον Mαουρίτσιο Σάρι προ δέκα ημερών η ρεπόρτερ, με τον Ιταλό τεχνικό να απαντάει απρεπώς: "Είσαι γυναίκα, είσαι χαριτωμένη και δεν σου λέω να πας να γ@@@@@@ς για αυτούς τους δύο λόγους".

Όλοι τότε στηλίτευσαν τη συμπεριφορά του τεχνικού της Νάπολι κάνοντας λόγο για μεγάλη απρέπεια και έλλειψη σεβασμού όμως φαίνεται πως αντί κάποιοι να παραδειγματίζονται και να προσέχουν τη συμπεριφορά τους, αντίθετα παίρνουν "μαθήματα" για το πως θα φέρονται αναλόγως.

Η απάντηση του Μουντάρι σε γυναίκα δημοσιογράφο που "πάγωσε" την αίθουσα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σάλει Μουντάρι, καθώς κλήθηκε από γυναίκα ρεπόρτερ να κρίνει την πρόοδο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μετά την έλευση του Κλάρενς Ζέεντορφ στον πάγκο της, για να αφήσει άπαντες άφωνους στην αίθουσα λέγοντας: "Δεν σου απαντώ άσχημα επειδή είσαι γυναίκα και πρέπει να είμαι καλλιεργημένος".

Αφού ακολούθησε αναπόφευκτα "παγωμάρα" και αμηχανία στην αίθουσα, η ρεπόρτερ ζήτησε διευκρινίσεις ως προς το αλλόκοτο σχόλιο του Γκανέζου διεθνούς μέσου, με το ίδιο να προχωράει σε διευκρινίσεις:

"Όταν μιλώ με μικρά παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους, η κουβέντα συνιστά ένα κεφάλαιο, εάν μιλώ με έναν άνδρα είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Γνωρίζω πάντως τον τρόπο για να συμπεριφέρομαι με σεβασμό σε άνδρες και γυναίκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK