Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ που "υποφέρει" από αφλογιστία στην Ισπανία

Ο Λούκας Πέρεθ ήταν ο αρχικανονιέρης της Λα Κορούνια τη σεζόν 2015-16 όμως φέτος έχει πάρει την... κάτω βόλτα συμπαρασύροντας την ομάδα της Γαλικίας. Οι αριθμοί του τρομάζουν!

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ που "υποφέρει" από αφλογιστία στην Ισπανία

Χειρότερα δεν γίνεται! Ο Λούκας Πέρεθ άρχισε φουριόζος στη φετινή Primera Division, όμως στο τελευταίο διάστημα όχι μόνο περνάει απαρατήρητος, αλλά αποτελεί το συνώνυμο της αφλογιστίας.

Οι αριθμοί μάλιστα είναι αμείλικτοι, καθώς η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στις 19 Νοεμβρίου 2017 (είχε ισοφαρίσει προσωρινά την Μάλαγα) και έκτοτε έχουν περάσει 1.007 λεπτά χωρίς να ματώσει την αντίπαλη εστία.

Συνολικά, ο Πέρεθ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, γεγονός που είναι ανησυχητικό αν λάβει κανείς υπόψη του πως στα 10 από αυτά τα ματς αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, χάνοντας μόνο ένα και αποχωρώντας ως τραυματίας στο άλλο.

Σημειώνεται πως η "κατάρα" του Λούκας Πέρεθ δεν σταμάτησε ούτε στο Κύπελλο Ισπανίας ενώ η γκίνια του στο πρωτάθλημα έχει αντίκτυπο και στην βαθμολογική επίδοση των Γαλιθιάνων, καθώς είναι στην 19η θέση και στο -3 από τη γραμμή της σωτηρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK