Στη Λα Κορούνια ο Λούκας

Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Λούκας Πέρεθ, αφού πέρασε μία μίνι περιπέτεια που καθυστέρησε τις υπογραφές μέχρι τα μεσάνυχτα.

Στη Λα Κορούνια ο Λούκας

Ο Λούκας Πέρεθ υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (11/8) και την Τετάρτη (12/8) ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός, πρώην -πλέον- παίκτης του ΠΑΟΚ, πέρασε μία μίνι περιπέτεια πριν φτάσει στη Γαλικία για τις υπογραφές. Το αυτοκίνητο με το οποίο μετέβη από τη Μαδρίτη, όπου είχε βρεθεί για κάποια απαραίτητα έγραφα, στη Γαλικία, έπαθε λάστιχο, με συνέπεια να καθυστερήσουν μαζί με τον ατζέντη του να φτάσουν στα γραφεία της Λα Κορούνια για τις υπογραφές του συμβολαίου.

"Καλώς ήρθες σπίτι σου" έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του μέσω twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Χαρούμενο τέλος! Συγκινημένος που πάω σπίτι". Παράλληλα, στην ανάρτηση δημοσίευσε φωτογραφία με τη φανέλα του με το νούμερο 7 στην "Ντέπορ".

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο,τι καλύτερο στον Λούκας"

Η ευχή του "δικεφάλου" στον Λούκας: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Lucas Pérez Martínez στην ομάδα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK