Στον ΠΑΟΚ το 30% σε περίπτωση πώλησης του Λούκας

Μεγάλο κέρδος θα έχει ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που η Λα Κορούνια πουλήσει τον Λούκας Πέρεθ, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Τίνο Φερνάντες.

Στον ΠΑΟΚ το 30% σε περίπτωση πώλησης του Λούκας
Λούκας-Λα Κορούνια

Ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι τη φετινή σεζόν ο Λούκας Πέρεθ. Ο αρχισκόρερ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο οποίος έχει πετύχει 13 γκολ σε 21 αγώνες πρωταθλήματος, έχει τραβήξει τα βλέμματα ουκ ολίγων ομάδων με τις εμφανίσεις του.

Σε περίπτωση όμως που κάποια από αυτές κάνει πρόταση και τον αγοράσει τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει τεράστιο οικονομικό όφελος. Κι αυτό γιατί όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Λα Κορούνια, Τίνο Φερνάντες, ο δικέφαλος του Βορρά διατηρεί το 30% των μετοχών του Λούκας! O όρος αυτός είχε μπει στη συμφωνία των δύο ομάδων το καλοκαίρι του 2015 όταν ο Ισπανός πουλήθηκε έναντι ενός ποσού που έφτανε τα 1.500.000 ευρώ.

Άλλο ένα 25% ανήκει σε εταιρία μάνατζερ, επομένως στη Λα Κορούνια θα μείνει μόλις το 45%, λιγότερα δηλαδή από τα μισά χρήματα. Σύλλογοι από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία τον έχουν στο "μπλοκάκι" τους, όμως ο 27χρονος Ισπανός δεν μπορεί να αγωνιστεί με άλλη ομάδα στη φετινή σεζόν, καθώς έχει παίξει ήδη σε δύο (ΠΑΟΚ και Λα Κορούνια). Επομένως οποιοδήποτε σενάριο πώλησής του θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ότι η χρηματιστηριακή αξία του Λούκας σύμφωνα με το transfermarkt ξεπερνάει τα 5.500.000 ευρώ. Ωστόσο η Λα Κορούνια δεν πρόκειται να μπει καν σε συζητήσεις για προτάσεις που δεν θα φτάνουν έστω τα 10.000.000 ευρώ. Με απλά μαθηματικά δηλαδή μιλάμε για πιθανά κέρδη ακόμα και 3.000.000 ευρώ για τον ΠΑΟΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK