Έχουν τα δικά τους στον Ολυμπιακό, έχουν και τον Εμενίκε!

Ο Εμάνουελ Εμενίκε έχει μετατραπεί σε "αγκάθι" για τον Ολυμπιακό, αφού τον... ταλαιπωρεί και από τα Κανάρια Νησιά που βρίσκεται. Εκτός, όμως, από τους "ερυθρόλευκους" ο 30χρονος επιθετικός έχει αρχίσει να ταλαιπωρεί και την Λας Πάλμας πλέον.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αρχικά κρίθηκε υπέρβαρος, στη συνέχεια από "χοντρός" έγινε τραυματίας και πλέον έχει εξελιχθεί σε "αγκάθι" τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την Λας Πάλμας.

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε στους "ερυθρόλευκους", δόθηκε δανεικός στο ισπανικό κλαμπ πριν από λίγες εβδομάδες και τώρα γίνεται προσπάθεια να βρεθεί φόρμουλα αποδέσμευσής του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική, ο Νιγηριανός φορ πήγε τραυματίας στα Κανάρια Νησιά, αδυνατεί ως τώρα ν' ανακάμψει και ουσιαστικά απλά υπάρχει στο ρόστερ της Λας Πάλμας μην μπορώντας να αγωνιστεί σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Γι' αυτό το λόγο ο σύλλογος των Αραούχο - Λιβάγια φέρεται να ζήτησε από τους "ερυθρόλευκους" να σπάσει η μεταξύ τους συμφωνία και ο Εμενίκε να γυρίσει στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρουσιάζεται να έχει ήδη απορρίψει το αίτημα των Ισπανών, καθώς ο Εμενίκε πριν υπογράψει είχε περάσει από ιατρικά και είχε δοθεί το "ok" για να προχωρήσει ο δανεισμός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK