Ο νέος προπονητής του Σιόβα δεν είναι τυχαίος

Έχει παίξει μπάλα σε Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Λίβερπουλ και έχει δουλέψει ήδη σε πέντε ομάδες ο άνθρωπος που ανέλαβε να κρατήσει τη Λεγανές στο επίπεδο που την άφησε ο Γκαριτάνο.

Ο νέος προπονητής του Σιόβα δεν είναι τυχαίος

Ο Ασιέρ Γκαριτάνο ανέβασε τη Λεγανές στην Πριμέρα, της χάρισε αγωνιστική ταυτότητα και τη διατήρησε στην ελίτ για δύο σερί σεζόν. Τώρα ήρθε η στιγμή η μαδριλένικη ομάδα ν' ανέβει επίπεδο και με δεδομένο ότι ο Ισπανός προπονητής έφυγε για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, επιλέχθηκε ένας φιλόδοξος διάδοχος, με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τεχνικός.

Η αναφορά μας στον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Ναι, ο 46χρονος Αργεντινός μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Σαουθάμπτον, επέλεξε να κατεβάσει τον πήχη και να εργαστεί σε μια ομάδα χωρίς μεγάλη πίεση που θα την πλάσει όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Εκεί θα βρει και τον δικό μας, τον Δημήτρη Σιόβα. O Έλληνας στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και δίπλα σ' έναν αμυντικό βράχο όπως ήταν ο Πελεγκρίνο στα καλά χρόνια της Βαλένθια μπορεί να μάθει πολλά περισσότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK