Πυροδότησε τη "βόμβα" για Σαλάχ ο... Κουτίνιο

Ο Φελίπε Κουτίνιο διατηρεί επαφές με τους παλιούς συμπαίκτες του στην Λίβερπουλ και ένας από αυτούς είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, από τον οποίο "έκλεψε" το μυστικό για τον σύλλογο που επιθυμεί να αγωνιστεί.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his hat-trick during the English Premier League soccer match between Liverpool and Watford at Anfield, Liverpool, England, Saturday, March 17, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP)
Σαλάχ AP IMAGE

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ, διαπρέποντας σε πρωτάθλημα και Champions League.

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του Αιγύπτιου διεθνή δεν πέρασαν απαρατήρητες από τα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ που ετοιμάζονται να στάξουν... χρυσάφι στα πόδια του το προσεχές καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις πρόθυμες ομάδες που μπορούν να προσφέρουν στον σύλλογο του Μέρσισαϊντ, ένα ποσό κοντά στα 230 εκατ. ευρώ.

Ο Φελίπε Κουτίνιο, σύμφωνα με την ισπανική Don Balon, μίλησε με τον Σαλάχ και αποκάλυψε στον Λιονέλ Μέσσι το μέλλον του αστέρα της Λίβερπουλ.

Και αυτό βρίσκεται στο "Μπερναμπέου", με τους μαδριλένους να ετοιμάζουν αγορά μεγάλου "αστέρα" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά από καιρό.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αναφέρει ότι ο Αιγύπτιος θέλει σε βαθμό απελπισίας να κατηφορίσει στη Μαδρίτη, καθώς θεωρεί πως μπορεί να μην του δοθεί ξανά ανάλογη ευκαιρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK