Έφυγε ντροπιασμένος ο Μίτσελ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα αποτελεί ο Μίτσελ μετά τη νέα ήττα από την Χετάφε αυτή τη φορά. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έγραψε το όνομα στην ιστορία του συλλόγου, ως ο... χειρότερος που κάθισε στον πάγκο της ομάδας!

Marseille's new coach, Michel, grimaces near the pitch during his French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Friday, Aug. 28, 2015. Spanish coach Jose Miguel Gonzalez del Campo, known as Michel, has been appointed by Marseille as the successor to Marcelo Bielsa. Guingamp defeated Marseille 2-0. (AP Photo/David Vincent)
michel AP

Ήταν απλά θέμα χρόνου. Οι Ισπανοί εδώ και καιρό πριόνιζαν την καρέκλα του Μίτσελ, στον οποίο μάλιστα είχαν φτιάξει και αφιέρωμα με στατιστικά που αποδείκνυαν πως είναι ο χειρότερος στην ιστορία του συλλόγου!

Τελικά η τέταρτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα (και πέμπτη αν βάλουμε μέσα το κύπελλο) από τη Χετάφε αυτή τη φορά με 1-0, έφερε το οριστικό διαζύγιο με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Τι έγραψε το κοντέρ στο αυτό το διάστημα; Εννέα νίκες, 5 ισοπαλίες, 19 ήττες. Μάλιστα οι 15 από τις 19 ήττες έγιναν τη φετινή περίοδο!

Μένει να δούμε αν μαζί με τον Μίτσελ αποχωρήσει και ο Φερνάντο Ουσίγιος, ο οποίος ετοίμαζε... πακτωλό μεταγραφών, τα ονόματα των οποίων είχαν... παρελάσει και για τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK