"Με αποκάλεσε π@@@ας γιο ο Μέσι" (VIDEO)

Τους λόγους που τον οδήγησαν να πιάσει από τον λαιμό τον Λιονέλ Μέσι στο χθεσινό (24/9) παιχνίδι της Μάλαγα κόντρα στην Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ο Ουέλινγκτον. Η βρισιά του Αργεντινού ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα του Βραζιλιάνου.

"Με αποκάλεσε π@@@ας γιο ο Μέσι" (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Μάλαγα με το παιχνίδι να σημαδεύεται από σκληρές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα από πλευράς και των δύο ομάδων. Η κορύφωση της έντασης ήρθε στο 81ο λεπτό, όταν ο Ουέλινγκτον έπιασε από τον λαιμό τον Μέσι και τον έριξε στο έδαφος με τη γενική σύρραξη να αποτρέπεται την τελευταία στιγμή.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης της Μάλαγα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα γι' αυτήν την ενέργεια και θέλοντας να υπερασπίσει τον εαυτό του, ανέφερε τον λόγο της έκρηξης προς το πρόσωπο του Αργεντινού σούπερ σταρ.

"Με αποκάλεσε π@@@ας γιο, γι' αυτό τον έπιασα από το λαιμό. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Ευχαρίστως να δώσουμε τα χέρια αν έρθει και μου ζητήσει συγγνώμη γι' αυτό που είπε".

Να θυμίσουμε πως αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό ανάμεσα στους δυο παίκτες, καθώς το 2009 o Βραζιλιάνος είχε πατήσει τον Μέσι και πάλι σε παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK