Ο Μίτσελ πήρε παίκτη της Ρεάλ

Οι καλές σχέσεις του Μίτσελ με τη Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξαν το δρόμο για την απόκτηση του Λούκας Σίλβα.

Ο Μίτσελ πήρε παίκτη της Ρεάλ

Τον Βραζιλιάνο Λούκας Σίλβα επέλεξε ο Μίτσελ για να δυναμώσει τον άξονα της Μαρσέιγ δεδομένου ότι ο Αμπού Ντιαμπί δεν είναι ακόμη έτοιμος να βοηθήσει.

Στην ολοκλήρωση της συμφωνίας βοήθησε αναμφίβολα ο δίαυλος επικοινωνίας που διατηρεί ο Ισπανός προπονητής με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την Ολιμπίκ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, χωρίς πιθανότατα να έχει συμπεριληφθεί στο χαρτί οψιόν αγοράς, αφού υπολογίζεται από τους Μαδριλένους για το άμεσο μέλλον.

Ο Σίλβα οδεύει για τα 23 και πριν από οκτώ μήνες κόστισε στη Ρεάλ Μαδρίτης 14 εκατομμύρια ευρώ. Με Μόντριτς και Κρος όμως στο κέντρο δεν βρήκε ρόλο και χρόνο σε αυτό το μικρό διάστημα και έμεινε εκτός. Παρόλο πάντως που το καλοκαίρι έφυγαν οι Κεντίρα - Ιγιαραμέντι, εξακολουθούσε να μην χωράει στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας και παραχωρήθηκε για ένα χρόνο ώστε να μην μείνει ανενεργός.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ