Με... φόρα από την Άρσεναλ, ο Μέσι "καθάρισε" και την πρώην του Βαλβέρδε

Την αήττητη πορεία της στη La Liga συνέχισε και την 29η αγωνιστική η Μπαρτσελόνα, η οποιά νίκησε με 2-0 την Μπιλμπάο έχοντας τον Λιονέλ Μέσι σκόρερ για έκτο συνεχόμενο ματς (VIDEO).

FC Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 3-0 της Τσέλσι και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που είχε δύο γκολ και μία ασίστ.

Το βράδυ της Κυριακής ο "Pulga" έδειξε πως δεν... καταλαβαίνει από κούραση αφού έβαλε το χεράκι του σε μία ακόμα επιτυχία της "Μπάρσα" εντός των συνόρων (23 νίκες - 6 ισοπαλίες πλέον το ρεκόρ της), πετυχαίνοντας το ένα από τα δύο γκολ της (το άλλο ο Πάκο Αλκάθερ) στο 2-0 επί της Μπιλμπάο (ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε την περαμένη τετραετία) στο "Kαμπ Νόου".

Σημειώνεται πως ο Αργεντινός έφτασε τα 25 γκολ φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα ενώ η στιγμή του ματς ήταν αναμφίβολα αυτή του 64' όταν ο Ινιέστα πήρε τη θέση του Παουλίνιο, με το κοινό να τον αποθεώνει και να του ζητάει μέσω συνθημάτων να παραμείνει και να μην πάει στην Κίνα!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK