Μίτσελ: "Θα στείλω βιογραφικό... στην Μπαρτσελόνα"

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ, ξεστόμισε μια... απολαυστική ατάκα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ισπανικό μέσο.

Μίτσελ: "Θα στείλω βιογραφικό... στην Μπαρτσελόνα"

Ο Μίτσελ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Radio Barcelona", ύστερα από ερώτηση για το αν θα αναλάμβανε ποτέ την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα", φρόντισε να χαρίσει μια απολαυστική απάντηση.

"Εγώ να προπονήσω την Μπαρτσελόνα; Θα τους στείλω το βιογραφικό μου στις 28 Δεκεμβρίου (σ.σ. Η Πρωταπριλιά στην Ισπανία)", ήταν το σχόλιο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε για τον Μέσι:

"Ο Μέσι δεν είναι ο Batman, όπως είπε ο Σαμπαόλι, αλλά περίπου... Σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Απ' την στιγμή που μπορώ να βάλω 11 παίκτες στην ενδεκάδα, θα τους τοποθετούσα μαζί. Αν ο Μέσι είχε τα στοιχεία του Ρονάλντο και το αντίστροφο, τότε θα είχαμε τον τέλειο ποδοσφαιριστή".

Τέλος, σε ερώτηση για την μη ανανέωση του συμβολαίου του φίλου του, Λουίς Ενρίκε με την Μπαρτσελόνα, υποστήριξε: "Δεν έχω μιλήσει μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ίσως έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, επειδή όταν νικάει, νικούν οι ποδοσφαιριστές και όταν χάνει, χάνει ο ίδιος. Θα πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια που συνεχίζει να κερδίζει τίτλους με την Μπαρτσελόνα, παρότι οι ποδοσφαιριστές είναι 4 και 5 χρόνια μεγαλύτεροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK