Μπενίτεθ: "Πιστεύω πως θα μείνει ο Μπενζεμά"

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά, ο Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Γάλλος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης.

Μπενίτεθ: "Πιστεύω πως θα μείνει ο Μπενζεμά"

Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μία ημέρα πριν τη φιλική αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τότεναμ στο πλαίσιο του Audi Cup και εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα παραμείνει στους "μερένγκες" παρά το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ.

"Πίστευω πως ο Μπενζεμά θα μείνει μαζί μας και θα είμαι χαρούμενος αν συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει υπάρχει λόγος να σκέφτομαι ότι θα φύγει", σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

Παρόλα αυτά, το μέλλον του 28χρονου άσου θεωρείται αβέβαιο. Ο Αρσέν Βενγκέρ κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να τον φέρει στο Λονδίνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται να προσφέρει ακόμα και 65.000.000 ευρώ για χάρη του.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση της ισπανική ομάδας δεν έχει αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό η επιθετική γραμμή των "μερένγκες". Πάντως, η "AS" ήδη παρουσίασε τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Διαβάστε ακόμα:

Οι επιλογές της Ρεάλ για αντι-Μπενζεμά

Τινάζει την μπάνκα για Μπενζεμά η Άρσεναλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK