Ο Ιντέγε "έσπασε το ρόδι" αλλά η Μάλαγα τον "πούλησε"!

Ο Μπράουν Ιντέγε βρήκε δίχτυα στην Ευρώπη μετά από έναν χρόνο όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό στην Μάλαγα, με την Βαλένθια να κάνει τη μεγάλη ανατροπή (VIDEOS).

West Bromwich Albion's Brown Ideye during their English Premier League soccer match between Sunderland and West Bromwich Albion at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Feb. 21, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
West Bromwich Albion's Brown Ideye during their English Premier League soccer match between Sunderland and West Bromwich Albion at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Feb. 21, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου ήταν ιστορικό για τον Μπράουν Ιντέγε αφού έναν χρόνο μετά το γκολ του στο Ολυμπιακός-ΑΕΛ για τη σεζόν 2016-17 επέστρεψε στα γκολ, ανοίγοντας το σκορ για την Μάλαγα στην αναμέτρηση με την Βαλένθια για την 24η αγωνιστική της Primera Division.

O Νιγηριανός επιθετικός σκόραρε με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής στο 27ο λεπτό για τους Ανδαλουσιανούς όμως οι "νυχτερίδες" του το... χάλασαν στο φινάλε: πρώτα ο Κοκλέν ισοφάρισε στο 80' σε 1-1 ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παρέχο γύρισε το ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΜΑΛΑΓΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK