Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: "να φύγει ο Κριστιάνο"!

Μία ψηφοφορία της AS με περισσότερες από 128.000 συμμετοχές προκαλεί προβληματισμό όσον αφορά το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η πλειοψηφία (και... βάλε) ζητά την αποχώρηση του Πορτογάλου!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo holds up one of his five Golden Ball trophy prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 9, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
cristiano ronaldo AP IMAGES

Με τη σεζόν στην Ισπανία να θεωρείται αποτυχημένη για την κατάκτηση του τίτλου και η "μάχη" πλέον να αφορά τον... ντροπιαστικό στόχο, για Ρεάλ, της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήδη ο προγραμματισμός για την ερχόμενη περίοδο βρίσκεται στα σκαριά. Σε αυτόν το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να απουσιάζει.

Πλήθος δημοσιευμάτων στην Ισπανία εδώ και ένα μήνα αποκαλύπτουν πως ήδη ο Πορτογάλος έχει εκμυστηρευτεί στους συμπαίκτες του ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, με πιθανότερο προορισμό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ήρθε και η ψηφοφορία της AS για να καρφωθεί σαν μαχαιριά στην... πληγωμένη, από τον Πέρεθ, καρδιά του CR7.

Τόσο η αγγλική έκδοση της AS όσο και η ισπανική έφτιαξαν ένα poll με ερώτημα στους οπαδούς της "βασίλισσας" για το αν θέλουν να παραμείνει ο Κριστιάνο. Το αποτέλεσε είναι σοκαριστικό.

Το 57.87% θέλει να αποχωρήσει στην αγγλική έκδοση, ενώ στην ισπανική ανεβαίνει στο 67.11%! Ειδικότερα στη δεύτερη οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 128.000!

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, μπορεί όμως και πολλά. Ειδικότερα για τον Πορτογάλο που πλέον δεν αισθάνεται ευτυχισμένος στην Μαδρίτη.

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: "να φύγει ο Κριστιάνο"!
Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: "να φύγει ο Κριστιάνο"!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK