Ο Κριστιάνο απειλεί το απόλυτο ρεκόρ του Πελέ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 1-0 την Γκρέμιο στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων και ο σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται ένα γκολ μακριά από το απόλυτο ρεκόρ που κρατούσε μέχρι πρόσφατα ο... Πελέ (VIDEOS)!

Soccer player Cristiano Ronaldo from Portugal, left, receives the trophy from former Brazilian soccer star Pele, right, after being named FIFA World Player of the Year during the FIFA World Player Gala 2008 at the Opera house in Zurich, Switzerland, Monday, Jan.12, 2009. (AP Photo/KEYSTONE/Steffen Schmidt)
cristiano ronaldo pele AP IMAGES

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της πέμπτης χρυσής του μπάλας ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε έναν ακόμα τίτλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Γκρέμιο στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων με τέρμα του CR7 και έβαλε στη συλλογή της μία ακόμα κούπα.

Από μόνο του αυτό δεν αποτελεί καμία τρομερή είδηση, αφού η "βασίλισσα" ήταν το απόλυτο φαβορί. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον όμως είναι το τέρμα του Πορτογάλου. Πλέον, ο 32χρονος άσος ( κλείνει τα 33 τον Φεβρουάριο) μετρά επτά τέρματα στη διοργάνωση και ισοφάρισε το ρεκόρ του Πελέ!

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός είχε σκοράρει πέντε γκολ στον τελικό κόντρα στην Μπενφίκα και δυο απέναντι στην Μίλαν το 1962 και 1963 αντίστοιχα, με την διοργάνωση, ωστόσο, να έχει διαφορετική μορφή από τη σημερινή. Κάτι απολύτως λογικό, αφού μιλάμε για 54 χρόνια διαφορά.

Το γεγονός είναι πως με ένα ακόμα γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ και συγκεκριμένα από αυτά που... υπερηφανεύεται ο Πελέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK