Ο Μέσι "κλέβει" παίκτη από τον... Φλορεντίνο Πέρεθ

Κάνει κουμάντο στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι; Είτε ναι είτε όχι, ο λόγος του περνάει και έχει ήδη εντοπίσει έναν από τους καλοκαιρινούς στόχους των Καταλανών.

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μέσι AP IMAGE

Ο Μέσι είναι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα και το δίχως άλλο κινεί τα νήματα εντός κι εκτός αποδυτηρίων.

Λέγεται μάλιστα πως ο Αργεντινός θ' αποτελέσει τον βασικό αρχηγό της ομάδας την επόμενη σεζόν, αφού όπως κυκλοφορεί ο Αντρές Ινιέστα θα αποχωρήσει. Αναπόφευκτα ο "Λίο" αισθάνεται πιο υπεύθυνος από ποτέ για τους φρέσκους ποδοσφαιριστές θα τον πλαισιώνουν στην "Μπάρτσα".

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Don Balon, ο αστέρας του καταλανικού συλλόγου έχει ήδη υποδείξει την επόμενη αγορά στην οποία θα πρέπει να προχωρήσει η διοίκηση, με το όνομα του Μάρκος Αλόνσο, το οποίο βρίσκεται και στη λίστα του Φλορεντίνο Πέρεθ, ν' αποτελεί τον πόθο του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν με τη φανέλα της Τσέλσι και ήταν μάλιστα εκ των κορυφαίων στα δυο ματς με τους "μπλαουγκράνα" για τη φάση των 16 του Champions League.

Ο Λούκας Ντιν δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τη Μπαρτσελόνα κάθε φορά που χρησιμοποιήθηκε στη θέση του αριστερού αμυντικού και η επιλογή του Μάρκος Αλόνσο φαντάζει ιδανική για τον Μέσι.

Όταν ο Τζόρντι Άλμπα απουσιάζει, ο Αλόνσο, ο οποίος κλήθηκε και πρόσφατα στην εθνική Ισπανίας, θα αντικαθιστά επάξια τον πρώτο, ενώ και το επιθετικό στυλ του αποτελεί τη καλύτερη λύση για τον ρυθμό με τον οποίο αγωνίζεται ο καταλανικός σύλλογος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK