Ο Μίτσελ δεν έκανε... κακό στη Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσωσε τη "βασίλισσα" με το γκολ στο 76' και η Μάλαγα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού δεν ολοκλήρωσε την έκπληξη στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after scoring his side's third goal against Malaga during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Malaga at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Ρονάλντο AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Θα ήταν έκπληξη αν η Ρεάλ έχανε βαθμούς και από τη Μάλαγα στη Μαδρίτη; Όχι σε καμιά περίπτωση, με όσα έχουμε δει εφέτος από μια αλλοπρόσαλλη ομάδα που μπορεί να νικήσει και να χάσει οπουδήποτε.

Το πρόβλημα της "βασίλισσας" είναι η έλλειψη σταθερότητας που πηγάζει από την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση και αυτό λίγο έλειψε να πληρώσει ξανά, αφού έφτιαξε κι έχασε αρκετές ευκαιρίες. Αντιθέτως οι Ανδαλουσιάνοι του Μίτσελ, έχοντας τον Ρομπέρτο πρωτεργάτη, είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν δις και να κρατούν το βαθμό από το 2-2 μέχρι το 75'.

Ως το σημείο δηλαδή που ο Ρονάλντο έδωσε συνέχεια σ' ό,τι είχε καταφέρει απέναντι στον ΑΠΟΕΛ σκοράροντας ξανά. Πρώτα, βέβαια, έχασε το πέναλτι, ή το έπιασε ο Ρομπέρτο χαμηλά, κατόπιν όμως πρόλαβε την επαναφορά και πέταξε την μπάλα στα δίχτυα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK